Pâine De Linte
Linte pâine ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 226 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, sare, ou și linte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Linte, Pâine De Linte, și Pâine De Linte.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți bulionul și lintea la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie. Într-o tigaie antiaderentă, sotati morcovii, ceapa și ciupercile în ulei 10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați busuioc și pătrunjel;sotati 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un castron mare, combinați amestecul de morcovi, linte gătită, brânză, orez, ou, albus de ou, praf de usturoi, sare și piper; se amestecă bine.
Transfer la un 9-in. x 5 inch. tigaie acoperită cu spray de gătit.
Combinați pasta de roșii și apa până se omogenizează; se întinde deasupra pâinii.
Coaceți 45-50 de minute sau până când un termometru introdus în centru citește 160 de euro.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.