Pâine De Hârtie Hopi
Pâinea de hârtie Hopi este o fără gluten și vegan rețetă cu 13 porții. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Hopi Hominy și tocană de miel, Pungă De Hârtie Plăcintă Cu Mere, și Sparanghel aburit într-o pungă de hârtie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, bateți 7 căni de apă cu făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea până se omogenizează bine. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă 1 cană de apă cu amidon de porumb până se omogenizează.
Se amestecă în amestecul de făină de porumb. Întoarceți focul la mare și amestecați până fierbe din nou; se amestecă 1 minut mai mult.
Așezați o tigaie antiaderentă, de 9 1/2 până la 10 inci pe Fund, la foc mediu.
Când tigaia este fierbinte, frecați ușor cu untură, apoi turnați 1/4 cană din amestecul de făină de porumb. Tilt pan, vartej aluat pentru a acoperi de jos. Gatiti pana cand aluatul nu mai clocoteste, incepe sa se onduleze departe de laturile tigaiei si este uscat, 5 pana la 7 minute. Glisați o spatulă largă sub foaia de pâine de hârtie (prima foaie poate fi greu de manevrat), ridicați-o și așezați-o (dacă pâinea se rupe, ridicați-o și salvați bucăți).
Repetați pasul 4 cu mai mult aluat, dar când marginile pâinii încep să se onduleze din părțile tigaiei și pâinea încă clocotește puțin în centru, așezați prima bucată, împreună cu orice bucăți rupte, deasupra bucății din tigaie. Gatiti pana cand Painea se simte uscata in centru atunci cand este atinsa, apasand plat daca se umfla, 5 pana la 7 minute. Ridicați pâinea cu spatula și pliați părțile opuse, suprapunându-se pentru a face o rolă liberă (în stânga). (Dacă pâinea nu este gătită uscată, își pierde crocantul când se răcește; dacă se întâmplă acest lucru, derulați, reveniți la tigaie și prăjiți din nou până se usucă.) Setați rola pe un suport.
Repetați pașii 4 și 5 cu aluatul rămas pentru a face fiecare foaie dublă de pâine de hârtie.
Serviți imediat sau păstrați etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.