Pâine De Ghimbir Cu Lămâie
Lemon Ginger Loaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 269 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină de pâine, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Pâine de semințe de mac de lămâie cu glazură de lămâie de vanilie, Cranberry pecan & pâine de ghimbir, și Tort de pâine cu pere și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ingredientele, cu excepția ghimbirului cristalizat, în tigaia mașinii de pâine, în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul aluatului; apăsați Start.
La sfârșitul ciclului, scoateți aluatul pe o placă făinoasă. Frământați aluatul scurt, formați o bilă, acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Aplatizați aluatul și frământați ușor ghimbirul cristalizat. Formați într-o formă de pâine, puneți-o într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inch. Acoperiți și lăsați să crească până aproape că și-a dublat dimensiunea, aproximativ 45 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Chiar înainte de coacere, tăiați blatul cu un aparat de ras sau un cuțit ascuțit.
Presărați cu 1 lingură de zahăr, dacă doriți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când partea de jos a pâinii sună goală când este bătută.
Scoateți pâinea într-o grătar pentru a se răci înainte de servire.