Pâinea de dovleac este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 185 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de vanilie jell-O, zahăr, praf de copt calumet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă făina, amestecul de budincă uscată, praful de copt, condimentele și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Amestec De Budincă
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Bateți untul, zahărul și dovleacul într-un castron mare. Se amestecă în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de făină; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă în tigaie de pâine de 8x4 inci pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți 1 oră până la 1 oră 5 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, acoperind lejer cu folie în ultimele 20 de minute. Pâine rece în tigaie 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește complet.