Pâine de cowboy
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încearcă Cowboy Bread. O porție conține 278 de calorii , 8 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sare, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Rețete similare sunt Cowboy Cookies With Pretzels and Raisinettes , Cheesy Cowboy Quesadilla și Cranberry Pumpkin Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați apa, laptele și zahărul.
Presărați drojdia deasupra și lăsați să stea 5 minute să se dizolve.
Amestecați oul și untul în amestecul de drojdie, apoi adăugați sarea, nucșoara și 2 căni de făină.
Se amestecă până se omogenizează totul bine.
Amestecați restul de făină, câte 1/2 cană, până când aluatul se smulge de pe marginea vasului. Se răstoarnă pe o suprafață înfăinată și se frământă timp de 10 minute (fără înșelăciune!).
Pune aluatul intr-un bol uns cu unt si lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Împărțiți aluatul în 8 bile și lăsați să se odihnească încă 20 de minute.
Rotiți fiecare minge la 8 până la 10 inci în diametru.
Încinge o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Prăjiți fiecare dintre bucățile de pâine timp de 30 până la 60 de secunde pe fiecare parte sau până când apar pete maro deschise până la mediu. Păstrați acoperit cu o cârpă umedă sau păstrați într-o pungă de plastic până la servire.