Pâine De Ciocolată
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. O porție conține 368 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, pudră de espresso instant, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mai multe de la pâine sănătoasă în cinci minute pe zi: ciocolată Espresso pâine integrală de grâu, Mașină De Pâine Pâine Cu Migdale-Ciocolată, și Ciocolată Chip De Ciocolată Iaurt Grecesc Pâine Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, combinați drojdia, laptele cald și 1 lingură de zahăr.
Lăsați să stea până se formează bule, 10 minute.
Într-o cratiță mică, combinați untul și 3 uncii de ciocolată. Aduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, până când ciocolata este topită și amestecul este neted. Scoate căldura.
Adăugați zahărul rămas, espresso instant, ou, vanilie, pudră de cacao și sare în vasul mixerului. Se amestecă pentru a combina.
Se amestecă jumătate din făina de pâine.
Se amestecă în jumătate amestecul de ciocolată topită. Se amestecă făina rămasă și apoi ciocolata topită rămasă.
Atașați cârlig aluat să stea mixer si se framanta aluatul pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute. Aluatul va fi foarte umed, asemănător cu un aluat.
Acoperiți vasul cu un prosop de vase și lăsați aluatul să crească până aproape își dublează volumul, 2 ore.
Ungeți o tigaie de pâine de 9 inci.
Adăugați ciocolata rămasă în aluat și amestecați până se încorporează uniform.
Se toarnă aluatul în tigaie și se netezește blatul cu o spatulă. Acoperiți tigaia cu un prosop de vase și lăsați să crească o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Coaceți pâinea până se usucă deasupra, 35 de minute.