Pâine de Cheesecake Mocha Frozen Makeover
Makeover Frozen Mocha Cheesecake Loaf necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 346 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsimi . Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 7 fani. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanilie, topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30% , ceea ce este destul de rău. Încercați batoanele de prăjitură cu brânză cu lămâie congelată , budinca triplă cu mocha de ciocolată și biscuiți cu așchii de ciocolată Mocha Brownie Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. x 5 inchi. tavă de pâine cu folie rezistentă. Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și untul. Apăsați ferm pe partea inferioară și 1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tăvii pregătite.
Intr-un castron mare, bate crema de branza pana devine usoara si pufoasa.
Adăugați laptele și vanilia și amestecați bine. Îndoiți toppingul bătut. Puneti jumatate din amestec intr-un alt bol si puneti deoparte. Se dizolvă granulele de cafea în apă fierbinte; se amestecă în amestecul de brânză cremă rămasă. Îndoiți siropul de ciocolată.
Peste crusta jumatate din amestecul de ciocolata. Acoperiți cu jumătate din amestecul de cremă de brânză rezervat. Repetați straturile (tava va fi plină). Congelați, neacoperit, timp de 6 ore sau până când se fixează. Acoperiți și congelați până la servire. Folosiți folie pentru a scoate din tigaie; tăiat în felii.