Pâine de ceapă II

Pâine de ceapă II
Pâinea de ceapă II necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 359 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ceapă, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Mile High Crispy Bacon și ceapă pâine-mașină de pâine, Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), și Mașină De Pâine Caramelizată-Pâine Cu Ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Se amestecă sarea, scurtarea, ceapa tocată, oregano și 2 căni de făină de pâine în amestec de drojdie. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Amestecați aluatul pentru a se dezumfla și așezați-l într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inci. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până când partea superioară a aluatului se află la 1/2 inch de partea superioară a tigaiei, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
După ce pâinea a crescut, aranjați felii de ceapă deasupra pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se toarnă untul topit peste felii și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din tigaie să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista