Pâine De Carne Italiană Umplută Cu Brânză
Rețeta italiană de pâine de carne umplute cu brânză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 361 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 266 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, sos de pizza, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Carne Italiană, Pâine De Carne Italiană Rulată, și Pâine De Carne În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu folie; folie de pulverizare cu spray de gătit. În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, parmezanul, busuiocul, sarea, piperul, usturoiul și 1/2 cană din sosul de pizza până se combină bine.
Pe o foaie mare de folie, formați amestecul de carne de vită în dreptunghi de 12x10 inci. Se acoperă uniform cu brânză provolone, ardei prăjiți și măsline până la 1/2 inch de margini. Începând cu o parte de 10 inci, rulați; apăsați cusătura pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Scoateți din cuptor; lingura rămasă sos de pizza peste pâine. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât becul să ajungă în centrul pâinii.
Reveniți la cuptor; coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când pâinea este gătită bine în centru și termometrul citește 160 F.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.