Pâine de carne de miel cu brânză Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne de miel cu brânză Feta. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.84 pe portie. O porție conține 471 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, busuioc, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rețetă de pâine cu carne de miel glazurată Balsamic, Pâine De Carne Cu Brânză, și Pâine De Carne Cu Slănină Și Brânză.
Instrucțiuni
Coaceți nucile de pin într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 5 minute sau până când sunt prăjite.
Combinați nucile de pin și următoarele 9 ingrediente; apăsați jumătate din amestec într - un pâine ușor unsă de 9-x 5 inci.
Se presară cu brânză și se presează amestecul de miel rămas peste brânză.
Coaceți la 375 timp de 1 1/2 ore; scoateți din tigaie și așezați-o pe un raft într-o tigaie pentru pui.
Se toarnă sosul de roșii deasupra; coaceți încă 10 minute sau până când ați terminat.
Se servește cu pâine pita prăjită.