Pâine de carne de la aragazul lent

Pâine de carne de la aragazul lent
Pâinea de carne de la aragazul lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 148 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 49 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sos worcestershire, usturoi, săruri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 25%. Pâine de carne cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake, Pâine de carne cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake, și Pâine de carne gătită lent pentru 2 sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Taie trei 25-in. x 3-în. benzi de folie grele; crisscross astfel încât acestea seamănă cu spițe de o roată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Așezați benzi pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 4 - sau 5-qt. aragaz lent. Acoperiți benzile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente. Zdrobiți carnea de vită și cârnații peste amestec și amestecați bine (amestecul va fi umed). Formați într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați pâinea de carne în centrul benzilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Într-un castron mic, combinați ingredientele sosului. Lingură peste pâine de carne. Se acoperă și se gătește la minim 3-4 ore sau până când nu rămâne roz și un termometru citește 160 km. Folosind benzi de folie ca mânere, scoateți pâinea de carne pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Piper - Heidsieck brut Cuvee. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Piper-Heidsieck Brut Cuvee
Piper-Heidsieck Brut Cuvee
Piper-Heidsieck Cuv aproximativ Brut este un clasic, structurat, plin de corp și plin de șampanie cu fructe. Amestecul este compus dintr-o majoritate de Pinots Noirs, care încorporează mai mult de 100 crus din întreaga Regiune Champagne și Pinots Meuniers din regiunea Grande et Petite Montagne de Reims.Pe gust: un vin structurat, plin de corp și franc. O textură suculentă, cărnoasă de pere și struguri aurii. Finisajul se îngustează la arome de citrice și grapefruit. Un vin cu fructe grozave, o senzație bună de gură și un echilibru armonios.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista