Pâine De Carne Daneză

Pâine De Carne Daneză
Pâinea de carne Daneză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 511 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de vită măcinată, ceapă, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery, Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun), și Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înmuiați pâinea în apă caldă timp de 3 sau 4 minute. Stoarceți apa și rupeți-o în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Combinați ouăle ușor bătute, Worcestershire, sare și piper într-un castron mic. Folosind un bol mare de amestecare, amestecați pâinea și amestecul de ouă împreună, apoi adăugați ceapa, usturoiul și carnea și amestecați împreună cu o lingură de lemn sau cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Bateți într-un vas de copt oval sau pătrat sau într-o tigaie, apoi presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Coaceți 1 până la 1 1/4 ore sau până când termometrul cu citire instantanee înregistrează 155 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor, turnați excesul de grăsime și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista