Pâine De Carne Daneză
Pâinea de carne Daneză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 511 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de vită măcinată, ceapă, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery, Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun), și Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Înmuiați pâinea în apă caldă timp de 3 sau 4 minute. Stoarceți apa și rupeți-o în bucăți.
Combinați ouăle ușor bătute, Worcestershire, sare și piper într-un castron mic. Folosind un bol mare de amestecare, amestecați pâinea și amestecul de ouă împreună, apoi adăugați ceapa, usturoiul și carnea și amestecați împreună cu o lingură de lemn sau cu mâinile.
Bateți într-un vas de copt oval sau pătrat sau într-o tigaie, apoi presărați cu pesmet.
Coaceți 1 până la 1 1/4 ore sau până când termometrul cu citire instantanee înregistrează 155 F.
Scoateți din cuptor, turnați excesul de grăsime și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.