Pâine De Carne Cu Cheeseburger Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Cheeseburger fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de ouă, carne de vită măcinată, muștar heinz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Cheeseburger Cu Aragaz Lent, Supă De Cheeseburger Cu Aragaz Lent, și Slow-Aragaz Bacon Cheeseburger Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția single-urilor, până se amestecă. Îndoiți 2 bucăți (30 de inci lungime) de Reynolds înfășurați folie de aluminiu pe lungime în jumătate de două ori. Piese încrucișate pe suprafața de lucru. Se acoperă cu amestec de carne; se modelează în pâine rotundă de 8 inci.
Folosiți mânere din folie pentru a coborî ușor pâinea de carne în aragazul lent, lăsând capetele foliei să atârne peste marginea superioară a aragazului; acoperiți cu capac.
Gatiti la maxim 4 ore sau pana cand se face friptura (160F). Top cu single-uri.
Lăsați să stea, acoperit, 5 min. sau până când single-urile sunt topite. Folosiți mânere din folie pentru a îndepărta pâinea de carne din aragazul lent înainte de a o felia pentru a servi.