Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea cu brânză cu patru straturi. Această rețetă fără gluten servește 25 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 192 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, blocuri de brânză Cheddar ascuțită, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brânză Cu Patru Straturi, Pâine cu șuncă și brânză, și Pâine de ouă cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căptușiți un loafpan de 9 x 5 inci cu folie de plastic rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Apăsați spanacul între straturile de prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Se amestecă brânza Cheddar, nucile pecan și maioneza; întindeți jumătate din amestec uniform în tigaia pregătită. Se amestecă împreună spanacul, 1 pachet cremă de brânză, sare și piper; se întinde uniform pe stratul de brânză Cheddar. Se amestecă împreună restul pachetului cremă de brânză, chutney și nucșoară; se întinde uniform pe stratul de spanac. Se acoperă cu amestecul de brânză Cheddar rămas. Acoperiți și înghețați până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Cremă De Brânză
Maioneză
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Spanac
Nucșoară
Nuci Pecan
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Garnisiți, dacă doriți, și serviți cu biscuiți asortați.