Pâine Cu Unt De Mere

Pâine Cu Unt De Mere
Pâinea cu unt de mere este o vegetarian condiment. Această rețetă servește 8. O porție conține 362 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de făină, zahăr, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine cu unt de mere cu arțar și unt de mere Dip / Giveaway #applebutterspin, Coacerea Pâinii: Pâine Cu Unt De Mere, și Pâine Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 8x4x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, nucșoara și cuișoarele într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare separat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați oul și untul de mere; continuați să bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
OuăOuă
5
Se amestecă în amestecul de făină până se încorporează. Îndoiți stafidele și nucile; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă în tigaie pâine pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista