Pâine Cu Scară De Mere

Pâine Cu Scară De Mere
Rețeta Apple Ladder Loaf poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 106 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 27 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zahăr brun, lapte cald și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este îmbunătățit. Încearcă Stromboli Ladder Loaf, Scara De Fructe Festive, și Pâine Cu Brânză Cremă De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați laptele, untul, zahărul, sarea, ouăle și 2 căni de făină. Bateți la viteză mică timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1-2 ore; loviți aluatul în jos. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Rotiți fiecare jumătate într-un 12-in. x 9 inch. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați fiecare pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se întinde cu unt. Pentru umplere, combinați zahărul brun, făina, scorțișoara, nucșoara și condimentul într-un castron mare;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
adăugați mere și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
10
Răspândiți umplerea în centrul treimii fiecărui dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-in. benzi largi de aproximativ 3 in. în centru. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante într-un unghi peste umplere; sigilați capetele.Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 45-60 de minute.
12
Se coace la 350 de euro timp de 30-40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Combinați ingredientele de glazură până se omogenizează; stropiți peste pâini calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
14
Serviți cald sau la temperatura camerei. A se păstra la frigider.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut ros Euro ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista