Pâine Cu Miere

Pâine Cu Miere
Pâinea cu miere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 280 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, ulei de canolan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine de bere cu miere cu unt cu unt de miere, Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere, și Pâine De Ovăz Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți rozmarinul într-o tigaie mică de saut la foc mediu-mare până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-un castron mic, combinați uleiul, drojdia și apa caldă și amestecați pentru a dizolva drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 5 minute sau până se spumează.
5
Combinați făina și sarea și movila într-un castron mare. Faceți o fântână la mijloc. Turnați încet drojdia dizolvată în fântână, lucrând în făină cu vârful degetelor, apoi frământați aluatul până se formează o bilă. Frământați mierea și rozmarinul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă umedă sau folie de plastic unsă și lăsați să crească la 1 1/2 ori dimensiunea originală, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Ungeți două tigăi de pâine de 9 x 4 inci. Puneți aluatul și transferați-l pe o suprafață de lucru înmuiată. Frământați 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Așezați în tigăile pregătite, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Puneți tigăile în cuptor și coaceți până când blaturile sunt aurii, aproximativ 25 până la 30 de minute. Răsturnați tigăile pe un suport de răcire și lăsați să stea 5 minute, apoi scoateți tigăile și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Retipărit cu permisiunea sufletului unei noi bucătării: o descoperire a alimentelor și aromelor Africii de către Marcus Samuelsson, (C) 2006, John Wiley & Sons, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista