Pâine Cu Lămâie Glazurată Cu Lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 147g de grăsime, și un total de 4699 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 12,23 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conserve de caise, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine Cu Lămâie Glazurată, Pâine De Dovlecei Cu Lămâie Glazurată, și Pâine Cu Semințe De Mac Glazurată Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele în cratiță mică. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 20 de minute. Dacă este necesar, reîncălziți laptele până când termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de amestec între 105 și 115 F înainte de a continua.
Amestecați zahărul și coaja de lămâie în procesor.
Se amestecă 1 1/2 căni de făină și drojdie într-un castron de mixer rezistent, prevăzut cu atașament cu palete. Aruncați fasolea de vanilie și adăugați lapte cald în castron; bate pentru a amesteca.
Lăsați să stea până se umflă ușor, aproximativ 15 minute.
Adăugați 3 căni de făină, ouă și coniac în amestecul de drojdie; bateți cu viteză medie până se formează aluat neted și ușor ferm, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este lipicios sau adăugând apă cu linguri dacă aluatul este uscat, aproximativ 6 minute.
Adăugați amestecul de coajă de zahăr-lămâie și sare. Bateți la viteză medie 5 minute.
Adăugați untul și bateți până se absoarbe și aluatul este neted și moale, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 2 ore.
Generos unt 12-Cupa Bundt pan. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați ușor în bilă. Folosind degetele, face gaura in centrul de aluat, creând forma de gogoasa.
Transferați în tigaia pregătită, împingând gaura în aluat peste tubul central în tigaie. Acoperiți tigaia cu folie de plastic; refrigerați peste noapte (aluatul se va ridica în partea de sus a tigaiei).
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până când aluatul nu mai revine când este apăsat ușor cu degetele, aproximativ 1 oră 30 de minute (aluatul se va ridica deasupra tigaiei cu 1 până la 1 1/2 inci).
Între timp, poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Coaceți pâinea până se rumeneste bine deasupra, aproximativ 20 de minute. Înfășurați foaia de folie lejer deasupra și părțile laterale ale tigaiei pentru a preveni suprasolicitarea. Continuați să coaceți pâinea până când se rumenesc adânc deasupra și testerul introdus lângă centru iese din tigaie curată, rotativă ocazional pentru coacere uniformă, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Răsturnați imediat pâinea pe raft.
Se amestecă conservele într-o cratiță mică la foc mediu până se topesc.
Pensula conservă toată pâinea caldă. Se răcește complet, cel puțin 3 ore.
Cerneti 1 1/3 cani zahar pudra intr-un bol mic.
Adăugați suc de lămâie și amestecați pentru a amesteca.
Adăugați mai mult zahăr pudră cu linguri dacă glazura este prea subțire pentru a adera la pâine.
Stropiți glazura peste pâinea rece și lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați ușor în folie și păstrați-l la temperatura camerei.)