Pâine cu ghiveci

Pâine cu ghiveci
Pâinea cu ghiveci necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5. O porție conține 508 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 241 persoană s-au bucurat au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, semințe de mac, miere limpede și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 94%. Încercați Cupcakes Cu Ghiveci, Prăjituri Cu Ghiveci, și Desert Cu Ghiveci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răsturnați făina, drojdia și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se toarnă 300 ml apă caldă, uleiul de măsline și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
3
Se amestecă cu o lingură de lemn până când amestecul se aglomerează, apoi se înclină pe o suprafață de lucru. Folosiți-vă mâinile pentru a întinde și a frământa aluatul timp de aproximativ 10 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Adăugați puțină făină suplimentară dacă aluatul se simte prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
5
Ungeți ghivecele cu ulei și tapetați părțile laterale cu pergament de copt. Împărțiți aluatul în 5 bucăți și formați în bile netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Așezați o bilă de aluat în fiecare ghiveci și acoperiți cu folie alimentară. Se lasă la loc cald timp de 1 oră să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Când aluatul și-a dublat dimensiunea, scoateți folia alimentară din oale și periați ușor cu puțin lapte sau ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Presărați cu topping-ul la alegere.
10
Așezați vasele pe o tavă de copt în cuptor și gătiți timp de 20-25 de minute până când au crescut și au devenit aurii. Vasele vor fi foarte fierbinți, așa că aveți grijă când scoateți din cuptor. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a se întoarce și de a mânca.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Revista