Pâine cu dovleac a bunicii
Pâinea cu dovleac a bunicii necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 178 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 32 și costă 25 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită scorțișoară măcinată, shortening, zahăr și făină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 18% . Rețete similare includ plăcinta cu dovleac al bunicii , pâinea bunicii Russell și pâinea bunicii Russell .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântâna scurtă și zahărul până devin ușor și pufos. Bateți ouăle, dovleacul și apa (amestecul va apărea închegat).
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, praful de copt, sarea și nucșoara; bateți treptat amestecul de dovleac până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Transferați în două unse de 9 inci. x 5 inchi. tigăi pentru pâine.
Coaceți la 350° timp de 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru pâine cu dovleac. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.