Pâine cu ceapă elvețiană
Rețeta de pâine cu ceapă elvețiană poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 165 de calorii . Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Un amestec de ou, brânză elvețiană, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Făină de ovăz elvețian rece , șuncă la grătar și sandviș elvețian și șuncă și panini elvețian cu ciuperci și varză .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Adăugați 1 linguriță zahăr; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați untul, ceapa, oul, sarea, muștarul, 3 căni de făină și restul de apă și zahăr. Bate până se omogenizează. Se amestecă brânza și făina rămasă suficientă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 8-10 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un format de 18 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Tăiați în jumătate pe lungime.
Combinați ingredientele de umplutură; răspândit până la 1/2 inch de margini.
Rulați fiecare, stil jelly-roll, începând cu o latură lungă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Așezați două frânghii, una lângă alta, pe o tavă de copt unsă. Răsuciți frânghiile împreună; strângeți capetele pentru a le sigila și a le pune sub. Repetați cu aluatul rămas.
Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute. Bate galbenusul de ou si apa; perie peste răsuciri.
Presărați cu alte semințe de mac dacă doriți.
Coaceți la 375° timp de 25-35 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci. A se păstra la frigider.