Merișor Gris ceai pâine ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 434 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Budinca De Gris De Afine, Pâine Cu Semolă, și Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt și făină două tigăi de pâine (3 1/2 pe 7 1/2 in. fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
2
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină universală, făină de semolă, praf de copt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Făină De Grâu
Praf De Copt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un alt castron, bateți ouăle pentru a se amesteca; bateți zahărul, uleiul de măsline, coaja de lămâie și extractele de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Ulei De Măsline
Vanilie
Migdale
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate și amestecați până când se umezește uniform. Amestecați ușor afine și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Nuci De Fistic
Ouă
5
Se toarnă aluatul în mod egal în tigăile pregătite.
6
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când pâinea se rumeneste și o frigăruie de lemn introdusă în centrul pâinilor iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește pâinea în tigăi pe un suport timp de 10 minute. Rulați un cuțit între părțile de pâine și tigaie, apoi inversați tigăile pentru a elibera pâinea; așezați pâinile în poziție verticală pe raft.