Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea cu brânză de caise. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 220 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brânză De Capră Și Pâine Plată Cu Caise, Topirea brânzei cu coroană de pâine cu Mac și caise, și Mașină De Pâine Inel De Brânză Cu Cremă De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul, oul, făina și coaja de portocală până se omogenizează; pune deoparte. Înmuiați caisele în apă caldă timp de 15 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Portocala
Caise
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați caisele în bucăți mici; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate. Într-un alt castron, bateți oul, sucul de portocale, uleiul și apa. Se amestecă ingredientele uscate până se umezesc. Îndoiți în nuci pecan și caise. Puneți două treimi din aluat într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat. Se acoperă cu umplutura de cremă de brânză și aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Portocale
Caise
Nuci Pecan
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Se coace la 350 de minute pentru 55-65 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați înainte de feliere.