Pâine Cu Banane La Temperatură Scăzută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane la temperatură scăzută. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 221 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Dovlecei Cu Aragaz Lent – Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Fără Zahăr, pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, și pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 8 cm x4 inch , tapetați cu hârtie pergament și ungeți pergamentul. Acest lucru este important, deoarece pâinea este destul de lipicioasă!Într-un blender, curățați bananele, zahărul și bicarbonatul de sodiu.Goliți amestecul de banane într-un bol de amestecare.
Se amestecă alternativ ouăle și făina, amestecând până se omogenizează bine.
Se amestecă uleiul, Zara și sarea, bătând cu o lingură până se omogenizează și se omogenizează.
Adăugați vanilia (dacă folosiți) și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 2,5 ore.
Lăsați să se răcească complet, apoi scoateți cu grijă din tigaie.