Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane cu ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 277 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cacao cu proces olandez, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci, Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Glazurată, și Ciocolată Chip De Ciocolată Iaurt Grecesc Pâine Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt și făină o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci (capacitate de 8 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
2
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți 1/2 cană de unt și zahărul până devine pufos, aproximativ 3 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă bananele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Ouă
4
Într-un castron mic, amestecați 1 1/2 căni de făină, cacao, praf de copt și sare; se adaugă la amestecul de banane și se amestecă până se umezește uniform. Se amestecă nuci pecan dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Banane
Nuci Pecan
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie subțire de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată, 45 până la 55 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft timp de 10 minute, apoi se răstoarnă pâinea din tigaie și se răcește complet pe raft, aproximativ 1 oră.