Pâine cu aluat I
Pâinea cu aluat I necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 440 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Un amestec de apă caldă, ulei de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Pâinea cu aluat de secară încolțită , clătitele cu aluat din 4 iulie și crutoanele cu usturoi cu aluat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, uleiul de porumb, sarea, apa și 1 cană de starter de aluat într-un castron mare. Cerneți făina și adăugați la amestec. Ungeți sau ungeți aluatul.
Puneți aluatul într-un bol uns cu ulei, acoperiți și lăsați să crească peste noapte.
A doua zi, framantam aluatul timp de 10 minute. Împărțiți în jumătate și puneți-le în două tavi de pâine de 4 x 8 inch unse. Lăsați aluatul să își dubleze volumul.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când pâinea devine maro aurie și bate goală. Se lasă să se răcească pe gratele de sârmă.