Pâine Cu Aluat De Grâu Cu Miere
Dacă aveți aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, miere de grâu aluat pâine ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Pâine Integrală De Grâu Cu Miere De Aluat, Pâine Cu Aluat De Grâu Crăpat, și 50% Pâine Integrală De Grâu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați untul, mierea, melasa, starterul de aluat, germenii de grâu, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea, făina integrală de grâu și 2 căni de făină universală. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați în pâini.
Așezați în două unse 8-in. x 4 inch. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă pentru a se răci.