Pâine caramelizată cu brânză de ceapă și capră
Pâine caramelizată cu brânză de ceapă și capră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 209 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Un amestec de piper, nuci pecan, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine cu usturoi cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră, și Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pecanele într-un singur strat într-o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Topiți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și zahărul. Gatiti, amestecand des, 20-25 de minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Adăugați usturoi și gătiți încă 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
Procesați amestecul de ceapă, brânza de capră, sarea și piperul într-un blender sau robot de bucătărie timp de 30 până la 45 de secunde sau până când ingredientele sunt bine amestecate și netede.
Întindeți amestecul uniform pe părțile tăiate ale pâinii.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine și marginile se rumenesc ușor.
Tăiați în felii de 1 inch.
Stropiți uniform cu miere și presărați cu nuci pecan prăjite.