Pâine brună cu sifon de patru provincii
Four Provinces Brown Soda Bread ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 172 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor europene. Această rețetă de la Allrecipes necesită bicarbonat de sodiu, ou, făină și cremă de tartru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 49% , acest fel de mâncare este destul de bun. Irish Soda Bread cu stafide , Irish Soda Bread By Mommie Cooks și Soda Bread cu fulgi de ovăz, caise, nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți două foi de copt.
Bateți oul, zara și melasa într-un castron până se omogenizează; pus deoparte. Amestecați făina integrală de grâu, făina universală, tărâțele, crema de tartru și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare separat și faceți un godeu în centru.
Se toarnă amestecul de zară în godeu și se amestecă până se formează un aluat moale. Se amestecă stafidele aurii, apoi se răstoarnă aluatul pe o suprafață de lucru bine înfăinată și se frământă de 8 până la 10 ori înainte de a se împărți în două bile rotunde.
Așezați bilele pe foile de copt și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un X adânc de 1/2 inch în vârful bilelor de aluat.
Puneți pâinile în cuptorul preîncălzit și reduceți temperatura la 325 de grade F (165 de grade C).
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute până se rumenesc. Înfășurați pâinile în prosoape ușoare de bumbac timp de 10 minute după ce sunt scoase din cuptor.