Pâine Aproape Celebră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Bețișoarele aproape celebre. Această rețetă face 16 porții cu 160 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bețișoare pentru copii, Breadsticks, și Breadsticks Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1/4 cană de apă caldă în vasul unui mixer; se presară drojdia și se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina, untul, zahărul, sarea fină și 1 1/4 căni plus 2 linguri de apă caldă; se amestecă cu atașamentul cu zbaturi până se formează un aluat ușor lipicios, 5 minute.
Frământați aluatul cu mâna pe o suprafață înmuiată până când este foarte netedă și moale, 3 minute.
Rola într-un jurnal de 2-picior-lung; se taie în 16 1 1/2-inch-lung bucăți. Frământați ușor fiecare bucată și formați-o într-o pâine lungă de 7 inci; aranjați la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți cu o cârpă; lăsați să se ridice într-un loc cald până aproape s-a dublat, aproximativ 45 de minute.
Ungeți bețișoarele cu 1 1/2 linguri de unt și presărați cu 1/4 linguriță de sare kosher.
Coaceți până la auriu ușor, aproximativ 15 minute. Între timp, combinați restul de 1/4 linguriță de sare cu praful de usturoi și oregano.
Ungeți bețișoarele calde cu restul de 1 1/2 linguri de unt topit și presărați cu sarea aromată.