Pâine Anadama
Pâinea Anadama ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 525 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă în pachete, făină de porumb, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Anadama, Pâine Anadama, și Pâine Anadama.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă, făina de porumb, melasa și 4 linguri de unt într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă și începe să buleze, aproximativ 3 minute.
Se transferă în vasul unui mixer de suport și se lasă să se răcească până se încălzește (105 grade F până la 110 grade F), amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Presărați drojdia peste 1/2 cană apă călduță (105 grade F până la 110 grade F) într-un bol mic și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Se adaugă în amestecul de făină de porumb împreună cu 1 cană de făină și laptele uscat; se amestecă cu o lingură de lemn. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă deoparte într-un loc cald până când aluatul crește ușor în volum și este bubuit, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă aluatul cu atașamentul cârligului de aluat la viteză medie-mică, apoi se amestecă în sare și restul de 3 până la 4 căni făină, 1/2 cană la un moment dat, răzuind vasul după fiecare adăugare, până când aluatul se reunește într-o bilă fermă și lipicioasă. Măriți viteza la mediu; frământați aluatul până se îndepărtează de vas, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna până când este netedă și flexibilă, adăugând mai multă făină după cum este necesar, aproximativ 5 minute.
Ungeți un castron mare cu ulei vegetal; adăugați aluatul, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați-l deoparte într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, de la 1 oră la 1 oră, 30 de minute.
Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu ulei vegetal. Puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață curată. Formați-vă într-o pâine netedă de 4 pe 8 inci, apoi transferați-o în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic unsă și puneți-o deoparte într-un loc cald până când pâinea se ridică deasupra tigaiei cu 1/2 inch, 30 de minute până la 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Descoperiți tigaia și transferați-o în cuptor. Reduceți temperatura la 350 de grade F și coaceți până când pâinea este aurie și sună goală la atingere, 35 până la 45 de minute. (Acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.)
Ungeți cu unt topit și lăsați să se odihnească în tigaie, 10 minute. Întoarceți-vă pe un suport și lăsați-l să se răcească înainte de a tăia sau îngheța.
Lăsați pâinea să se răcească complet, înfășurați în folie de plastic și folie și congelați până la 2 săptămâni. Pentru a servi, desfaceți și dezghețați la temperatura camerei timp de 2 ore. Reîncălziți, înveliți în folie, la 300 de grade F până când se încălzește, 30 de minute.
Fotografie realizată de Con Poulos