Pâine albă simplă
Pâine albă simplă ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție conține 283 de calorii, 9 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă servește 16 și costă 22 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o pâine la preț foarte rezonabil. Un amestec de drojdie activă, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Pâine albă simplă, pâine albă simplă făcută acasă și pâine simplă de fasole albă Caesar cu ierburi și usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Adăugați apă rămasă, lapte uscat, ulei, zahăr, sare și 3 căni de făină; bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 3 minute sau până la omogenizare. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată. Frământați până când sunt netede și elastice, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge suprafața. Acoperiți vasul cu o cârpă umedă.
Se lasa la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul, aproximativ 1 ora.
Loviți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Modelați pâini.
Puneți în două tavi unse cu unt de 9 X 5 x 3 inci. Se unge blatul painilor si se acopera cu o carpa umeda.
Se lasa sa creasca pana se dubleaza, aproximativ 1 ora.
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 35 de minute sau până când devine maro auriu.
Scoateți pâinea din tigăi pentru a se răci pe grătare.
Se unge cu unt topit sau margarina.