Pâine Albă Crustă

Pâine Albă Crustă
Cruste pâine albă necesită în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 196 calorii. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Fasole Albă Cruste Și Cremoase Uriașe Cu Verdeață, Pâine Cu Brânză Crustă, și Pâine Franceză Crustă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de drojdie cu laptele, untul sau margarina, 4 căni de făină și sare; se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți ușor un bol mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Mist pâini cu apă și se coace la 400 grade F (200 grade C) cuptor timp de 20 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și partea de jos a unei pâine sună gol atunci când este lovit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista