Pâine Împletită
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 228 calorii. Dacă 51 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea împletită ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, fulgi de cartofi instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Pâine Cu Ou Împletit, Pâine Cu Ou Împletit, și Pâine Pesto Împletită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, drojdia, mierea, făinurile, fulgii de cartofi și laptele uscat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat. Frământați până când amestecul este neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Adăugați sare și ulei de măsline și continuați să frământați până când sarea și uleiul sunt încorporate și aluatul este neted, strălucitor și elastic, cu aproximativ 10 minute mai mult. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Formați - l într-un dreptunghi dur, apoi folosiți un sucitor pentru a-l rostogoli într-un dreptunghi de aproximativ 14 pe 18 inci. Folosind un tăietor de patiserie, un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați în treimi, pe lungime, apoi tăiați fiecare dintre aceste 3 bucăți în șase benzi lungi de 18 inci. Adunați fiecare grup de șase fire împreună și prindeți un capăt al fiecărui grup împreună. Faceți o împletitură, tratând fiecare grup de șase ca și cum ar fi un fir. Păstrați firele libere și încercați să nu întindeți aluatul. Când ajungeți la capătul îndepărtat al împletiturii, tăiați orice bucăți lungi, ciupiți capetele împreună și puneți-o sub. Puneți și celălalt capăt al aluatului sub,
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F
Transferați panglica pe foaia de suport, îndreptați-o și faceți-o cât mai uniformă posibil. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 40 de minute.
Când aluatul s-a dublat, îndepărtați folia de plastic și periați cu spălarea ouălor.
Se presară cu semințe de susan.
Coaceți pâinea la 350 km F până se rumeneste frumos, aproximativ 25 de minute.
Lăsați pâinea să se răcească complet pe un raft până se răcește complet.