Ouă Grozave Diavolite

Reteta mare Deviled Ouă ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 20 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 96 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 581 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sosul fierbinte al lui frank, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Sunca diabolică a lui Gammy Brown din cartea de bucate din carne, și Crock Pot - Carne De Vită Grozavă, Fasole Grozavă, Baie Grozavă! Ferma Longmeadow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță mare și acoperiți cu 2 litri de apă rece.
Se pune la foc mare, se fierbe, se acoperă, se ia de pe foc și se lasă să stea zece minute.
Scurgeți ouăle și coajați-le sub apă curgătoare rece. Feliați fiecare ou pe jumătate pe lungime.
Așezați toate gălbenușurile în vasul unui robot de bucătărie. Selectați 16 dintre cele mai bune jumătăți de albuș de ou și puneți-le deoparte. Rezervați restul de 8 pentru o altă utilizare.
Adăugați maioneză, muștar, jumătate de oțet și sos fierbinte în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați amestecul după gust cu sare și oțet rămas (dacă doriți).
Transferați în geanta cu fermoar. Jumătățile de umplutură și albuș de ou pot fi păstrate la frigider până peste noapte înainte de umplere și servire.
Tăiați colțul sacului zipperlock și amestecul de umplere a țevilor în albușuri de ou, umplând fiecare gaură.
Stropiți cu uleiul de măsline rămas, presărați piper negru, arpagic, piper roșu zdrobit și sare de mare.