Ouă Deviled
Reteta Ouă Deviled este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 54 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați paprika, sos fierbinte, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled, și Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi ouăle, apoi aduceți la fierbere. Folosind o lingură cu fante coborâți ușor ouăle în apa clocotită. Acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.
Scoateți ouăle de pe foc și rulați sub apă rece până se răcește complet.
Cojiți ouăle, tăiați-le pe jumătate și scoateți gălbenușurile într-un bol mediu.
Adăugați maioneză, muștar, murături, suc de murături, zahăr, oțet, sos fierbinte și sare și piper după gust și amestecați cu o furculiță până se combină bine.
Folosind o lingură mică, umpleți fiecare jumătate de albus de ou cu o linguriță generoasă de umplutură. Se presară ușor cu boia de ardei pentru a garnisi.