Ouă De Prepeliță Trufate

Ouă De Prepeliță Trufate
Ouăle de prepeliță trufate necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru 14 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 48. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 18 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnitură: arpagic, suc de lămâie, ulei de alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă De Diavol Trufate, Ouă De Diavol Trufate, și Ouă De Diavol Trufate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați foarte subțire trufele cu un feliator de trufe sau alt feliator manual mic sau cu un cuțit subțire ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Tăiați 48 de cercuri din felii cu tăietor rotund. Tocați suficiente resturi pentru a măsura 1 lingură și rezervați cu 2 lingurițe de suc din borcan dacă folosiți trufe conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
SucSuc
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Bateți uleiul în suc de lămâie într-un castron mic și condimentați cu sare și piper. Lingurați 1 1/2 linguri de vinaigretă într-un alt castron mic și adăugați cercuri de trufe. Marinați cercurile de trufe, acoperite și răcite, 1 oră sau până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinetăVinetă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
În timp ce cercurile de trufe se marinează, acoperiți ouăle de prepeliță cu apă cu 1 inch într-o cratiță mică. Simmer, acoperit, 5 minute, apoi reîmprospătați sub apă rece pentru a opri gătitul. Cojiți ouăle și înjumătățiți pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De PrepelițăOuă De Prepeliță
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Împingeți cu grijă gălbenușurile și amestecați cu arpagic, trufe tocate (și orice suc dacă folosiți trufe conservate) și vinaigreta rămasă pentru a crea o pastă. Se condimentează cu sare și piper și se transferă amestecul în punga de patiserie prevăzută cu vârf. Răciți gălbenușurile devilate în pungă până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
TrufeTrufe
ArpagicArpagic
SucSuc
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
6
Aranjați jumătățile de albuș de ou pe un platou și pipeți în doar gălbenușuri diavolite pentru a umple găurile (nu Movila). Acoperiți fiecare gălbenuș cu un cerc de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1
* Trufele, vinaigreta, jumătățile de albuș de ou și gălbenușurile diabolice pot fi preparate cu 1 zi înainte și refrigerate separat. (Acoperiți albii cu folie de plastic.) * Deși cel mai bine asamblate chiar înainte de servire, aperitivele pot fi răcite, acoperite cu folie de plastic, până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
TrufeTrufe
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista