Ouă De Companie
Ouăle companiei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă De Companie Umplută, Pui De Companie, și Compania Conopida pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul într-o cantitate mareskillet la foc mediu.
Adăugați ceapa șiusturoi; se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie ceapa, 8-10 minute.
Adăugați bietă în tigaie cu mâna, aruncând să se ofilească între adăugiri. Gatiti, aruncand des, pana se inmoaie, 8-10 minute.
Adăugați smântână și fierbeți până se îngroașă șiaproape evaporat, 8-10 minute; condimentațicu sare și piper.
Întindeți amestecul de bietă uniform într-un vas de copt de 13x9x2". Folosind partea din spate a unei linguri,faceți 12 divoturi mici, distanțate uniform înamestecul de bietă. Crack 1 ou în fiecaredivot. Condimentează ouăle cu sare și piper.
Coaceți, rotiți vasul o dată, până când ouăle sunt aproape setate și gălbenușurile sunt în continuarerunny, 15-18 minute.
Lăsați să stea 5 minuteînainte de servire.
Faceți înainte: amestecul de bietă și smântânăpoate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Reîncălziți înainte de a transfera în vasul de copt.