Ouă Benedict cu slănină canadiană și spanac
Ouăle Benedict cu slănină canadiană și spanac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 5.58 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1713 calorii, 39G de proteine, și 142g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de smântână grea, oțet, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Rețetă Clasică De Ouă De Slănină Canadiană Benedict, Bacon Canadian Și Ranch Benedict, și Bacon și ouă elvețiene canadiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți-le din cuptor și acoperiți-le pentru a se încălzi. Întoarceți căldura cuptorului până la fierbere.
Puneți jumătățile de briose englezești pe o foaie de copt și rumeniți pe ambele părți sub broiler.
Scoateți pe o farfurie. Reduceți căldura cuptorului la 200 de grade F și puneți brioșele englezești în cuptor pentru a se încălzi.
Încălziți 2 până la 3 inci apă sărată la foc mic într-o cratiță largă sau tigaie adâncă pentru ouă; opriți focul și acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, faceți hollandaise.
Combinați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, apa, sarea și cayenne într-un blender și amestecați până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 1 minut. Apoi, cu blenderul mergând, stropiți în untul topit într-un flux subțire. Gust pentru sare și suc de lămâie. Pentru a menține sosul cald, puneți întregul borcan de blender într-un bol cu apă caldă; puneți deoparte în timp ce terminați vasul.
Când cartofii sunt în afara cuptorului, încălziți un număr de 2 de ulei de măsline o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din feliile de slănină și rumeniți pe ambele părți.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Se rumenesc restul de 4 felii și se pune pe farfurie.
Puneți slănina la cuptor pentru a se încălzi.
Puneți tigaia la loc la foc mediu.
Adăugați un număr de 2 de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Se adaugă spanacul și se amestecă totul; gătiți până se încălzește, 3 până la 4 minute. Se amestecă crema și se fierbe pentru a reduce. Condimentează cu sare și piper.
Întoarceți apa la foc mic.
Adăugați oțetul și rotiți de câteva ori cu o lingură de bucătărie. Apoi, mai întâi crăpând fiecare ou într-o ceașcă, aruncați ușor 4 ouă în apa fierbinte și gătiți până când se fixează, 3 până la 5 minute.
Între timp, obțineți 4 farfurii de servire și puneți 2 jumătăți de brioșă pe fiecare farfurie. Puneți o bucată de slănină pe fiecare jumătate și deasupra cu o lingură de spanac.
Scoateți ouăle pocate cu o lingură pliată și așezați deasupra spanacului. Faceți același lucru cu restul de 4 ouă. Puneți sosul cald hollandaise și garnisiți cu o crenguță de pătrunjel.
Se servește cu cartofii prăjiți cu ierburi.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aruncați cartofii, uleiul și cimbrul și presărați sare. Aruncați cartofii pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt fragede și crocante pe margini, 30 până la 40 de minute.