Ouă Benedict în patiserie
Ouăle Benedict în patiserie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 977 calorii, 30g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, ouă, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cazan dublu peste fierberea apei sau într-o cratiță mică grea, bateți constant gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și muștarul până când amestecul începe să se îngroașe și ajunge la 160 de kilograme.
Reduceți căldura la minim. Stropiți încet în unt topit cald, amestecând constant.
Bateți în cayenne. Păstrați cald, amestecând ocazional, până când este gata de utilizare.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți și amestecați șunca și ceapa în unt până când ceapa este fragedă. Într-un castron mare, amestecați ouăle și laptele.
Adăugați amestecul de ou în tigaie; gătiți și amestecați până se fixează.
Se scoate de pe foc; se amestecă 1/3 cană sos hollandaise rezervat. Pune deoparte.
Pe o suprafață ușor înmuiată, desfaceți patiseria cu puf.
Rotiți fiecare foaie într-un 12-in. x 9-1 / 2-în. dreptunghi; tăiați fiecare în jumătate în lățime.
Așezați 1 cană amestec de ouă pe jumătate din fiecare dreptunghi; presărați brânză.
Bateți oul și apa; periați marginile de patiserie. Aduceți un colț opus de patiserie peste amestecul de ouă; ciupiți cusăturile pentru a sigila. Cu un cuțit ascuțit mic, tăiați mai multe fante în partea de sus.
Transferați pe o foaie de copt unsă; periați cu amestecul de ouă rămas.
Coaceți la 400 de minute timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cu sosul hollandaise rămas.
Se presară cu tarhon, dacă se dorește.