Ouă amestecate fierte lent cu ierburi verzi

Ouăle amestecate gătite lent cu ierburi verzi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 224 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher, ouă, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă amestecate fierte lent, Ouă Amestecate Cu Somon Și Ierburi, și Ouă amestecate cu ierburi și somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle, laptele, piperul de sare, patrunjelul, scallions și mararul. Topiți untul într-o tigaie mare sau omletă.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți-le la foc mic, împăturindu-le aproape constant cu o spatulă de cauciuc, până la coacerea dorită. Verificați condimentele.