Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 251 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 3.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 88 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, amestecați făina, sarea și piperul negru. Carne de dragare în făină condimentată. Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei la foc mediu. Carne brună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în picături în tigaie. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă sosul de roșii, apa, busuiocul, cimbrul, pătrunjelul și frunza de dafin. Întoarceți carnea în tigaie. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista