Orzotto de nuci și stilton cu dovlecei prăjiți și sos de Port

Orzotto de nuci și stilton cu dovlecei prăjiți și sos de Port
Orzotto de nuc și stilton cu dovlecei prăjiți și sos de Port ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 3,74 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cuișoare, nucșoară, șalotă de banane și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 33 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Piept de curcan umplut cu smochine și Stilton cu sos de Port, Strip Steak cu unt Stilton-Port, și Umami-burgeri prăfuiți cu vin de Port și Stilton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 100g de nuci în apă peste noapte. Se strecoară printr-o sită, se pune într-o tigaie și se acoperă cu 300 ml apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute. Se strecoară din nou, se întoarce în tigaie cu bulionul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă într-un blender, se amestecă pe mediu timp de 5 minute, apoi se strecoară înapoi în tigaie. Puneți deoparte până la pas
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Faceți sosul: înmuiați șalota în ulei la foc blând timp de 10 minute. Se amestecă condimentele și bulionul, se mărește focul și se reduce cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
4
Se toarnă în Port și se fierbe ușor timp de 20 de minute. Se strecoară într-o tigaie curată și se reduce la foc mare până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru dovlecei, încălziți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor. Prăjiți dovleceii timp de 3-4 minute, apoi amestecați nucile cu scorțișoara, zahărul și un vârf de sare. Prăjiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Între timp, faceți orzotto. Încălziți stocul de nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Încălziți uleiul și 25g unt într-o tigaie mare, adâncă, adăugați șalotele și înmuiați timp de 10 minute, dar nu colorați. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți din tigaie, puneți-o deoparte, apoi ștergeți tigaia curată. Creșteți căldura, vârful în orz și prăjiți timp de 2-3 minute, menținându-l în mișcare, astfel încât să nu ardă. Amestecați rapid șalotele și usturoiul înapoi în tigaie cu orzul, apoi turnați șampania. Se amestecă bine și se adaugă o lingură de bulion cald de nucă. Coborâți puțin focul și continuați să adăugați stoc când orzotto pare însetat, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea de tigaie. (Veți avea nevoie de aproximativ 500 ml stoc în total. Completați cantitatea cu stoc de legume, dacă este necesar.) Gătiți până când orzul este fraged 35-40 de minute (aveți mult mai multă grație cu asta decât cu orezul, deoarece își păstrează mușcătura mai mult timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Când este gătit, adăugați încă o jumătate de oală de stoc (pentru a opri îngroșarea orzotto pe măsură ce se răcește), apoi amestecați stiltonul și un buton de unt. Amestecați și condimentați, amintindu-vă că stilton poate fi foarte sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Pentru a servi, reîncălziți sosul, adăugând puțin mai mult Port dacă este prea gros, apoi amestecați jeleul de coacăze roșii până se dizolvă și terminați cu untul. Puneți puțin sos peste fiecare farfurie și acoperiți cu câteva linguri de orzotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PortPort
12
Garnisiți cu dovleceii prăjiți și jumătățile de nucă, câteva bucăți mici de stilton și frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
StiltonStilton
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista