Orzo Carbonara
Orzo Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 448 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste orzo), unt, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stil Orzo Carbonara, Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), și Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe un prosop de hârtie și scurgeți-o.
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Adăugați untul și gătiți până când untul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute; se amestecă în orzo.
Adăugați 4 1/2 cani bulion; se fierbe neacoperit până când orzo este doar fraged, dar încă ferm pentru a mușca și bulionul este absorbit, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Adăugați smântână; aduceți la foc mic.
Se amestecă în brânză și cimbru, apoi slănină. Se condimentează cu sare și piper. Subțire cu bulion suplimentar, dacă se dorește.