Orz-Legume Umplute Ghindă Squash
Orz-legume umplute ghindă Squash este un vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați spanac, apă, capace de ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare includ Dovleac De Ghindă Umplut Cu Orz, Dovleac de ghindă umplut cu orz parfumat, și Dovleac De Ghindă Umplut Cu Pilaf De Orz - #EatingA2ZChallenge.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și pulpa stringentă.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în sus, pe un platou rotund de sticlă de 12 inci; se presară cu apă. Acoperiți ușor cu folie de plastic; cuptor cu microunde la 15 minute sau până se înmoaie, platoul rotativ la jumătate de tură la fiecare 5 minute.
Lasă să se răcească ușor. Scoateți pulpa din coji la 2 căni egale, rezervând pulpa și cojile; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ciuperci și următoarele 4 ingrediente (ciuperci prin usturoi); saut 5 minute. Se amestecă pulpa de dovleac rezervată, spanacul și următoarele 4 Ingrediente (Spanac prin ardei roșu). Lingură 1 cană amestec de spanac în fiecare jumătate de coajă de dovleac; se presară cu semințe de susan.