Orz de tigaie cu Broccoli, Feta și roșii

Orz de tigaie cu Broccoli, Feta și roșii
Orzul de tigaie cu Broccoli, Fetan și roșii este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 240 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei jalape, bulion de legume, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de Broccoli prăjită cu Feta, orz și rodie, Skillet cuscus perlat cu roșii, Feta și spanac, și Paste de tigaie cu roșii uscate la soare nuci și Feta.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele, jalapeno și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați roșiile și broccoli și gătiți până când broccoli s-a rumenit ușor, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați orzul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
5
Adăugați bulionul și dați la fiert. Coborâți focul pentru a menține un foc mic și lăsați orzul să gătească până când lichidul este absorbit și orzul s-a înmuiat, 35 până la 40 de minute. Reglați condimentul după gust (amintiți-vă că feta va adăuga o cantitate echitabilă de sare). Se amestecă până la 1/2 cană de bulion suplimentar dacă se dorește o consistență mai slabă. Se acoperă cu feta mărunțită și se servește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista