Orz copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată
Orzul copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 292 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.76 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Ou la cuptor cu șuncă, ceapă și ciuperci caramelizate și cheddar ascuțit, orz cu ciuperci shiitake, și Risotto de orz cu praz caramelizat și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și zahărul; acoperiți și gătiți 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Zahăr
3
Adăugați ciuperci; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.