Orezul Mexican al lui Caitlin

Orezul Mexican al lui Caitlin
Rețeta orezului Mexican al lui Caitlin este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 213 calorii. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Caitlin, un Sandwich Pimiento, Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați smântâna, ardeii iute verzi și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți 1/2 din orezul gătit pe fundul unui vas de copt de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Întindeți amestecul de smântână peste orez și presărați uniform brânza Monterey Jack deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Puneți jumătate din măsline, urmată de orezul gătit rămas și brânza Cheddar. Decorați partea superioară a caserolei cu măslinele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Orez FiertOrez Fiert
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista