Orezul sălbatic mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 258 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Orez sălbatic mediteranean cu măsline și roșii, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se sotează orezul sălbatic și orezul brun în 2 linguri de ulei de măsline fierbinte într-o cratiță medie la foc mediu-mare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui Lawry
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Călește ceapa în restul de 1 lingură de ulei de măsline fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu-mare până se înmoaie. Se amestecă nucile de pin prăjite și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
4
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de orez. Acoperiți și fierbeți încă 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper