Dacă aveți despre 27 minute pentru a petrece în bucătărie, orezul parfumat cu chimen ar putea fi un spectaculos fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 221 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită apă, unt, semințe de chimen și sare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Quinoan cu parfum de chimen și orez negru, Quinoan cu parfum de chimen și orez negru, și Pilaf De Orez Basmati Cu Parfum De Chimen.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul la foc mediu într-o cratiță mare. Când untul este topit, adăugați semințe de chimen și sotati timp de 1 minut. Se amestecă orezul și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Unt
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Întoarceți focul la mare și adăugați sucul de lămâie, apa și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Apă
Sare
3
Se amestecă bine. Aduceți la fierbere la căldură mare. Reduceți căldura și gătiți acoperit la minim timp de 15 minute până când apa se evaporă.